Ikke et ord om overspringshandlinger!

Efter et par dage med syge børn hjemme og en nat, hvor jeg ikke har sovet særlig godt, men hvor det alligevel lykkedes os at sove over os (wtf?!), sidder jeg og prøver på at få lavet noget reelt arbejde, som jeg skal aflevere til kunde lige om et snart.

Det går bare ikke specielt godt, for jeg falder hele tiden i alverdens overspringshandlinger. Og falder i staver. Over alt muligt. Ingenting. Hvad som helst. Fx over min skønne udsigt fra skrivebordet (nej, det er snyd, jeg har rejst mig fra skrivebordet): Udsigt til bøgeskovens vinterlandskab set INDE fra. Så bliver det ikke meget bedre.

Eller jo, jeg ville da ikke takke nej til en rejse sydpå til en 25-30 graders varme. Måske jeg også lige skal overspringsdrømmhandle lidt afbudsrejser nu…

You may also like...

1 Response

  1. Erika siger:

    Jeg overspringshandler også lidt idag. Bruger mandens sygdom, vasketøjet og generelle bekymringer som undskyldning for, hvorfor det ikke går hurtigere.

    Øv, øv, øv, jeg placerer et veltilrettelagt spark i min dertil indrettede og siger bestemt til mig selv “Kom så (for &%#%&/()) igang!!!”. Måske det hjælper?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *