Slip for telefonsælgere

Der er ikke meget, der som insisterende telefonsælgere på så kort tid kan bringe mit pis i kog. Og jeg tror desværre, at vores nummer er havnet på en eller anden hot hitliste for telefonsælgere. For jeg synes godt nok at vi bliver kontaktet tit. Eller oplever I andre mon også det?

Hele konceptet tænder mig i den grad af, faktisk allerede inden de overkække sælgere har præsenteret deres erinde. Jeg mener, de inviterer sig selv ind i mit hjem ved at ringe — som regel midt i aftensmaden — og ville sælge et eller andet, som jeg på ingen måde er interesseret i at købe: forsikringer, abonnementer på iForm, modeblade osv. HVIS jeg var interesseret i den slags, ville jeg nok selv opsøge og købe det. Nogle af dem er endda så frække, at de ikke accepterer et “nej tak” og ligefrem beder om en begrundelse her for. Den slags får mig op i det røde felt.

Men nu, mine damer og herrer (hvis nogle sådanne skulle have forvildet sig her ind), er løsningen måske fundet:
I går ringede endnu en overkæk telefonsælger med et tvivlsomt erinde. Men røret blev ganske enkelt sendt videre til Sejr på 3 år, der er vild med at snakke i telefon. Han begyndte straks at fortælle om løst og fast fra en spændende børnehavedag mm. og efter blot 2 minutter måtte den stakkels forvildede telefonsælger kapitulere og lægge røret på.

Håber hermed, at vi er slettet af hitlisten for whatever produkt hun ville sælge.

You may also like...

8 Responses

 1. Kirsten siger:

  Det er rædselsfuldt – og min reaktion hvis de ikke forstår et nej tak, er simpelthen at smække røret på. Gider ikke høre på dem og de skal da ihvertfald ikke være så frække at spørge hvorfor. Så min konklusion er at det er sundere for blodtrykket simpelthen at lægge på og fortsætte det jeg er midt i. Jeg plejer såmænd ikke engang at høre hvad de sælger, lige så snart jeg har forstået at det er en sælger siger jeg tak jeg er ikke interesseret og lægger på – uden at vente på noget som helst.

 2. esconditeren siger:

  Herlig løsning! 😀
  Personligt siger jeg også bare nej tak og lægger på. Det kan ikke bringe mit pis i kog. Dét der til gengæld irriterer mig er dem, der først påstår at de ikke vil sælge noget, hvorefter de går i gang med at.. ja, sælge mig noget.

  Nå ja, og hej forresten, jeg er en relativt ny læser.

 3. Lines linier siger:

  Jamen særdeles velkommen til ny som gammel, blot du ikke er tlf.sælger 😉

 4. Marie siger:

  Robinsonlisten er en mulighed – hvis du er tilmeldt den, så må erhvervsdrivende ikke kontakte dig – kun analyseinstitutter og godgørende foreninger – du skal kontakte cpr-registeret i din bopælskommune – så skulle du snart være fri for dem – dog synes jeg ideen med 3 årig er fantastisk:0)

 5. Susanne S siger:

  😉

 6. Frank siger:

  Meld dem til Politiet. Det er det eneste, der hjælper.

  Hvorfor skal man tilmelde sig Robinsonliste, når det de gør i forvejen er ulovligt? De må ikke ringe til en, uanset om man står på den liste eller ej.

  Læs Forbrugeraftalelovens §6.

 7. Emil siger:

  Det er løgn, læs dog bettingelserne i de konkurrencer i deltager i der giver man nemlig selv samtykke til at måtte kontaktes. Det er kun ulovligt hvis du ikke selv har givet samtykke til det. Hvor bliver jeg dog forbløffet over hvor ondt folk kan have i røven(for at sige det mildt sagt) når det handler om to minutter af jeres liv. Det er på ingen måde i orden at gå amok på en sælger bare fordi han/hun ringer. og det er da slet ikke iorden at give telefonen til en dreng så vedkommende kan spilde sin dyrebare tid på at høre en på en lille dreng, det er jo forhelved mennesker der lever af hvad de laver og er afhængig af salgerne for at kunne tjene til hverdagen. Hør dog på sælgeren sig pænt nej tak og så skal jeg da love for at vedkommende i 9 ud af 10 tilfælde ved godtage det og sige pænt farvel.

 8. Svend siger:

  Erhvervsdrivende må ikke uden forudgående anmodning herom rette personlig eller telefonisk henvendelse til en forbruger på dennes bopæl, arbejdsplads eller andet sted, hvortil der ikke er almindelig adgang, med henblik på straks eller senere at opnå tilbud eller accept af tilbud om indgåelse af aftale.

  Stk. 2. Stk. 1 gælder ikke for telefoniske henvendelser om

  se uden foregående anmodning. du giver selv samtykke i en konkurrence kære Frank….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *