Så er der gang i noget Line Up

Det var faktisk dette her, jeg skrev om for et par uger siden under titlen ‘Måske’…

Der er endnu ikke sat en dato, men arbejdet med hjemmeside, forretningsplan, idéer osv. er godt i gang. For om ikke så længe åbner biksen ‘Line Up’, hvor alle mulige kan købe mig til det meste. Det har man sådan set altid kunnet, men nu bliver det bare mere officielt. For lidt guldstøv (eller RIGTIG gode flasker rødvin, måske endda som modydelse for noget børnepasning) har jeg tænkt mig at trylle frem af:

– Journalistiske opgaver (pressemeddelelser, alverdens nyhedsartikler, reportager, features, portrætter and you name it. Ja ja og nekrologer hvis det er…)

– Tekstforfatning, tekster til web, pjecer, nyhedsbreve, omskrivning af tekster, korrektur, (og alt muligt andet bla bla bla, der alligevel strømmer ud af min hjerne)

– Projektledelse/tovholder/planlægger/administrator (Om jeg virkelig kan holde styr på noget?! Er du vild mand, det er min spidskompetence! Jeg styrer en hverdag og familie på 6 med hård hånd og er mester i at lave diverse planer og holde styr på alt muligt. Foruden det var der vist også noget med, at jeg var ret god til at lægge alverdens undervisningsplaner, snakke og koordinere med kolleger og eksterne folk, være teamkorrdinator for alverdens teams — da jeg var lærer for et års tid siden).

– Kurser (ja for fanden, jeg kan da holde kurser og undervise om det meste… har jeg gjort i 10 år og syn’s det var ret sjovt. Alt muligt om kommunikation, konflikthåndtering, børn, hverdagsliv, læring, opdragelse og hvad du ellers vil vide noget om!? Ok, ikke noget med teknik eller sport, men ellers…)

Kunderne??? Øhmn, skal man også have sådan nogle?

Nå, men snart kaster jeg et link til hjemmesiden – stay tuned!

You may also like...

6 Responses

 1. Annie Agerbek siger:

  Hej Line

  Jeg er virkelig ikke god til at få skrevet på min hjemmeside om ALT der der sker i min lille forretning.
  Skriver du på engelsk også?

  Kh Annie

 2. Bettina Sønderskov siger:

  Sådan Line 🙂

 3. Line siger:

  Fuck it, Annie, jeg skriver på spansk og tysk, if you want me to 😉
  Self. du siger bare til!

 4. Dorte K siger:

  Fedt Line – det bliver så spændende 😉 – supersej idé

 5. Merete Fenger - mor - siger:

  Kære dejlige datter – det er så sejt og godt gået.
  Held med det.

 6. Lines linier siger:

  Tak for de søde hilsner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *