Og hvad går jeg så egentlig og laver?

Ja, hvad går jeg egentlig og laver?! Alt og intet — på en måde.

Jamen jeg synes simpelthen, at dagene flyver afsted. Jeg har så mange idéer og gode intentioner om alt muligt, jeg gerne vil og også liiige skal. Men jeg når bare ikke ret meget af det. Dagene er simpelthen for korte til det hele. Og jeg bliver også tit fanget i, at ungerne ikke bliver hverken afleveret tidligt eller hentet sent, nu jeg har muligheden for at prioritere anderledes… Det gør ikke arbejdsdagene længere, kan jeg godt afsløre.

Pt. står den mest på studieopgaver fra journalisthøjskolen. Og det er jo meningen med orloven fra lærerjobbet, at den diplomjournalistuddannelse skal komme i kassen, så jeg er kørt mere i stilling til (måske) at leve af noget af alt det her skribleri og kommunikationshalløj. Ser dog ikke sønderligt lyst ud i disse krisetider og kaster kun ganske lidt freelance-/konsulentarbejde af sig.

Og så har jeg diverse skriveprojekter i støbeskeen — kommer I nok til at høre mere om senere…
Og musik og sang, kor og lille band, som I for øvrigt er yderst velkomne til at like på facebook — og hyre til en fest, et caféjob eller lignende. Yep, vi er klar!

Og så skal der jo lige blogges, pinterestes, facebookes, twittes (er endnu lidt grøn), linkes in og følges med i div. news i verden. Nej, det skal der selvfølgelig ikke. Men det er sjovt og jeg synes det giver noget både fagligt, socialt og på underholdningsfronten. Og worfeudes (linewf)!

Og det praktiske — rengøring, madlavning, indkøb, tøjvask, havearbejde? Nej, det er der virkelig ikke tid til i dette frie freelancer/studenterliv!

You may also like...

3 Responses

  1. Kirsten siger:

    Nej, hvem fanden har tid til den slags tidsspilde? 😉

  2. Bag hækken siger:

    En hushjælp må vist være på sin plads 🙂

  3. Lines linier siger:

    Ja, og måske en havemand 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *